Najbolji krumpirići za posluživanje uz burger
Burger je postao jedno od najpopularnijih jela na svijetu, pogotovo sada, kada je jasno vidljiv porast broja ležernih restorana te razvoj segmenta ulične hrane. Kako bi se istaknuli među konkurencijom, ugostitelji traže originalna rješenja - meso lokalnih proizvođača, umake pripremljene od najkvalitetnijih sastojaka itd. Također, posluživanje neuobičajenih krumpirića odlična je prilika za istaknuti ponudu i učiniti je još privlačnijom.
Vrhunski burger zahtijeva vrhunske dodatke - zamjena klasičnog pomfrita vrhunskim pomoći će vam da se izdvojite iz konkurencije i tako privučete potrošače koji su danas veoma otvoreni i spremni za isprobavanje novih stvari, ali i vrlo zahtjevni.
Koje vrste krumpirića potrošači žele? Odgovor je jednostavan - sve, osim klasičnih. U nastavku donosimo prijedloge iz Aviko ponude.
Aviko Super Crunch – iznimno hrskavi krumpirići
Aviko Super Crunch krumpirići svoju hrskavost duguju inovativnom bezglutenskom premazu od rižinog brašna. Također, dulje zadržavaju toplinu i svježinu, a njihova zlatna boja i jedinstven okus definitivno ih razlikuje od ostalih krumpirića. Možete birati između različitih veličina reza, kao na primjer: 7 mm, 9,5 mm, steakhouse (10x20 mm) i 15 mm.
Sweet potato fries – popularna opcija
Batat ima sve više obožavatelja. Potrošači posežu za pomfritom od batata zbog njegovog jedinstvenog okusa i izgleda, ali i zbog nutritivnih vrijednosti. Batat ima niži glikemijski indeks od običnog krumpira - time je bolja opcija za dijabetičare, a sadrži i više vitamina A i C. U lancima restorana brze prehrane te u ležernim ugostiteljskim objektima pomfrit od batata prezentira se kao nutritivno bogata alternativa običnim krumpirićima.
Aviko skin-on fries – domaći izgled
Interes za domaće proizvode trend je koji sve više postaje dio naših života. Aviko nudi nekoliko opcija za krumpiriće s kožom, uključujući Pure&Rustic - krumpiriće s kožom domaćeg izgleda. Pure&Rustic pomfrit s dvije veličine reza u pakiranju (15x15 i 10x15 mm) smrznuti je proizvod i stoga dostupan tijekom cijele godine u postojano visokoj kvaliteti. Bez puno truda u kuhinji, na tanjuru ostavlja prirodan dojam, a savršeno se uklapa u ponudu ležernih restorana.