
Cheddar-nacho dip
Sastojci
- 600 g Aviko Grip ’n Dip
- ½ manje glavice crvenog luka
- 200 g šalše od rajčice (iz staklenke), po izboru blage ili ljute
- 1 žlica jalapeño kolutića (iz staklenke, ocijeđenih)
- 50 g ribanog cheddar sira
- 1 grančica korijandera
- posuda za pećnicu (ø 10 cm)
Proizvodi
Način pripreme
- Zagrijte pećnicu na 200 ºC. Veoma sitno nasjeckajte crveni luk.
- Ulijte šalšu u posudu za pećnicu pa po njoj rasporedite crveni luk, kolutiće jalapeña i ribani sir.
- Dip pecite u zagrijanoj pećnici oko 8 minuta, dok se sir ne rastopi.
- U međuvremenu, pripremite krumpiriće prema uputama na pakiranju.
- Grubo nasjeckajte korijander i posipajte po toplom cheddar nacho dipu uz kojeg poslužite pripremljene krumpiriće.
Savjet: Sitno izmrvite tortilja čips i posipajte po krumpirićima umjesto soli.