dip_od_crnog_graha_i_chipotlea

Dip od crnog graha i chipotlea

Sastojci 

  • 600 g Aviko Grip ’n Dip
  • 150 g crnog graha iz limenke (ispranog i ocijeđenog)
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 režanj češnjaka
  • ½ žličice mljevenog kima
  • 1-2 žlice chipotle umaka
  • 1 grančica mente
  • štapni mikser sa sjeckalicom
aviko_pomfrit_u_obliku_slova_u_jelo

Način pripreme

  1. U sjeckalicu stavite grah, maslinovo ulje, češnjak, kim, 1 žlicu chipotle umaka i listiće mente pa miksajte do grube konzistencije.
  2. Sve dodatno začinite chipotle umakom, solju i paprom.
  3. Dip od crnog graha i chipotlea žlicom prebacite u zdjelicu i posipajte listićima mente.
  4. Krumpiriće pripremite prema uputama na pakiranju i poslužite uz dip.